Vähittäiskauppiaiden myyntiehdot | Abecita

Jälleenmyyjät

Tältä sivulta löydät tietoja Abecitan nykyisille ja tuleville jälleenmyyjille.


Haluatko jälleenmyyjäksi?

Haluatko Abecita-jälleenmyyjäksi? Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa (arkisin).

Jag vill bli återförsäljare
Valitse maa:
Alue:

Oletko jo jälleenmyyjä? Kirjaudu sisään tästä

Jälleenmyyjien myyntiehdot
Tältä sivulta löydät verkkokaupan myyntiehdot vähittäiskauppiaille. Tilaukset tehdään osoitteessa abecita.com. Verkkokaupassamme ja B2B-ratkaisussamme saat ilmaiset toimitukset, kun tilauksesi arvo on vähintään 200 euroa. Pienemmistä tilauksista veloitamme 20 euron toimitus-/palvelumaksun. Toimitusaika on 3–5 arkipäivää.Maksuehto on 30 päivää netto. Tämän jälkeen sovelletaan voimassa olevaa viivästyskorkoa.
Puuttuvat tai vahingoittuneet tavarat tulee merkitä toimituslomakkeeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun numeroon +46 33 23 76 00 8 päivän kuluessa.
Reklamaatiot tai palautukset tulee aina hyväksyä Abecitan edustajien toimesta ja Abecitan käytäntöjen mukaisesti.


Näin tilaat helposti osoitteessa abecita.com

1. Siirry osoitteeseen abecita.com

2. Kirjaudu sisään (oikeassa yläkulmassa).

 Käyttäjätunnus = Abecita-asiakasnumero tai sähköpostiosoite.
→ Salasana = Pyydä ensimmäinen salasanasi osoitteesta web@abecita.com tai numerosta +46 33 237 610.

3. Nyt voit tutustua koko Abecita-valikoimaan ja ostohintoihisi. (Jos et kirjaudu sisään, sivulla näkyvät kuluttajahinnat. Näin voit esitellä tuotteita myös asiakkaillesi).

4. Kuvat ja teksti esittelevät kutakin tuotetta. Näet myös tuotteesta saatavilla olevat värit ja muut vastaavat tuotteet.

5. Valitse tuotteen koko ja määrä ja lisää ostoskoriin. Jatka valintoja, kunnes olet tyytyväinen tilauksesi.

6. Siirry kassalle. Asiakastietosi on esitäytetty lomakkeelle. Vahvista hyväksyväsi myyntiehdot ja napsauta painiketta LÄHETÄ TILAUS.

7. Tavarat pakataan ja lähetetään 24 tunnin kuluessa (arkisin) ja saat laskun postitse tavalliseen tapaan.Vinkki! Vinkki! Käytä pikatilauslomaketta tuotesivulla lisätäksesi tilaukseesi muita kokoja samasta tuotteesta.