Rintaliivien koko-opas, jonka avulla löydät oikean kokoiset liivit | Abecita

1. OTA YMPÄRYSMITTA RINNAN ALTA
Ota ympärysmitta senttimetreinä rintojen alta. Mittanauha ei saa olla löysällä, vaan aseta se tiiviisti ihoa vasten. Mittanauhan tulee olla suorana selän puolella. Jos ylläsi on kaaritukiliivit, ota mitta kaaritukien alapuolelta.

2. OTA YMPÄRYSMITTA RINNAN KOHDALTA
Rinnan kohdalta otettava mitta tulee ottaa rintojen leveimmästä kohdasta. Mittanauhan tulee olla suorana selän puolella ja niin mahdollisimman löysällä ilman, että se liukuu alas.

Vinkki!
Eivätkö kupit istu? Muista, että kuppikoko kasvaa ympärysmitan myötä. Jos ympärysmitta kasvaa, voit joutua valitsemaan pienemmän kuppikoon.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS!
Jos rintaliivit eivät istu hyvin, ne eivät tunnu mukavilta päällä. Yleisin virhe on käyttää yhtä kokoa liian suurta mallia. Kokeile erilaisia rintaliivimalleja saadaksesi selville itsellesi parhaan ja mukavimman mallin. Kun rinnat saavat hyvän tuen hyvin istuvista rintaliiveistä, rinnat säilyttävät kimmoisuutensa ja muotonsa pidempään. Rintaliivien tulee istua rintojen alla niin, että rintaliivien alareuna tukee ja kannattelee rintoja. Kuppien ja kaaritukien välisen keskikappaleen tulee olla tiiviisti kiinni vartalossa parhaan tuen takaamiseksi. Parhaan istuvuuden, tuen ja peittävyyden takaamiseksi kupin tulee ympäröidä rinta ja istua tasaisesti rintaa vasten. Nauhaosan tulee olla suorana rintakehän ympärillä. Muista, että rintoja kannattelevat rintaliivit, eivät olkaimet.


Tarvitsetko apua oikean koon tai mallin löytämisessä? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua!

Sähköposti: abecita@webshop.com Puhelin: +46 33 23 76 23
Bikinien kokotaulukko