Rintaliivimallit | Abecita

Abecita tarjoaa rintaliivit kaikkiin tilanteisiin. Yhdet rintaliivit eivät riitä täyttämään liivitarpeita kaikissa tilanteissa. Valikoimiimme kuuluu kaikkea perusliiveistä juhlavampiin malleihin. Voit valita monia erilaisia toimintoja ja malleja. Esittelemme alla kaikki mallimme, jotta voit helposti valita makuusi ja kulloiseenkin tilaisuuteen sopivan mallin.

Vinkki! Jos olet epävarma koosta, sopivan koon valinta käy helposti kokotaulukkomme avulla.


PEHMEÄT RINTALIIVIT
Kaarituettomia rintaliivejä kutsutaan pehmeiksi rintaliiveiksi tai pehmeiksi malleiksi. Ne antavat rinnoille luonnollisen muodon ja hyvän tuen ilman kaaritukia. Sopivat erityisesti naisille, jotka eivät halua käyttää kaaritukia.

KAARITUKILIIVIT
Kaarituelliset rintaliivit kohottavat rintoja sekä antavat niille muotoa ja tukea. Kaaritukiliivit sopivat suurikokoisemmille rinnoille, sillä kaarituet rajaavat ja muotoilevat rintoja. Ne myös vähentävät selän kuormitusta.

Saumattomilla kupeilla varustetut rintaliivit istuvat kuin toinen iho rinnan ympärillä. Muotoillut rintaliivit ovat saatavilla kaarituellisina ja -tuettomina ja antavat luonnollisen muodon. Ne sopivat hyvin ohuen tai kireän paidan alle. Saumaton ja taitteeton rakenne on lisäksi erittäin mukava.

URHEILULIIVIT
Urheiluliivien tarkoituksena on pitää rinnat tukevasti paikoillaan hypätessä ja juostessa. Olkainten tulee olla tiukalla tai ristissä, jotta ne eivät liu’u harjoituksen aikana. Materiaalin hengittävyys ja kosteuden imevyys on myös tärkeää.

PROTEESIRINTALIIVIT
Pehmeät rintaliivit, joiden taskuun voidaan asettaa proteesi tai muita inserttejä. Usein korkea leikkaus tarjoaa hyvän peittävyyden ja tuen raskaille proteeseille.

Pehmustetut rintaliivit, joissa on kevyt push-ominaisuus ja syvään uurrettu pääntie. Olkaimet voidaan irrottaa tai asettaa ristiin, mikä mahdollistaa rintaliivien käytön eri tavoin leikattujen vaatteiden alla.

IMETYSLIIVIT
Imetysliiveissä on kätevät hakaset etupuolella, jotta rinnat saa helposti esiin. Imetysliivit tulee valita aikaisintaan 6 viikkoa ennen synnytystä ja asettaa lisäksi käsi kupin sisään oikean koon varmistamiseksi. On tärkeää löytää hyvä istuvuus ja mukava materiaali, sillä rinnat ovat erittäin herkkiä imetysaikana.

SAUMATTOMAT
Rintaliivit ovat täysin saumattomat, mutta saatavilla on myös pitsikoristeltu malli. Molemmat ovat yhden koon malleja, joihin kuuluu yhteensopivat saumattomat tai pitsikoristellut alushousut. Little Wonder -malleista on saatavilla useita ihania värejä, jotka päivitetään joka kausi.

Vinkki! Älä valitse liian pientä kuppikokoa. Liian pieni kuppikoko voi saada rinnat tulemaan kuppien reunan yli. Näin voi käydä erityisesti push-up-, puolikuppi- ja balconette-malleissa.