Myyntiehdot | Abecita

Myyntiehdot


Hinnat

Pidätämme oikeuden hinnan korotuksiin, ALV-muutoksiin, valuuttakurssien vaihteluihin, painovirheisiin, tuotteiden loppuunmyyntiin jne. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (tällä hetkellä 24 %).
Toimitus

Kun tilauksen arvo on yli 59,9 euroa, tarjoamme ilmaisen toimituksen. Kun tilauksen arvo on alle 59,9 euroa, toimituskulut ovat 3,9 euroa.


Toimitukset

Kaikki toimitukset tehdään postitse kirje- tai pakettilähetyksinä. Kirjelähetykset toimitetaan postilaatikkoosi ja paketit lähimpään Postin palvelupisteeseen, joka voi olla postikonttori tai asiamiesposti. Saat tekstiviestin heti, kun paketti lähtee varastoltamme. Jos lähetys toimitetaan postipakettina, saat tiedon paketin noutamisesta tekstiviestitse. Toimitusmaksu on 3,9 euroa. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 59,9 euron ostoksista.
Toimitusaika on 1–4 arkipäivää tilauksesta. Jos tilauksesi viivästyy, otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme uutta toimituspäivää. Sinulla on tällöin oikeus perua ostoksesi. Verkkokaupan hinnanalennukset tai -korotukset eivät vaikuta tilauksiin, jotka on jo lähetetty varastoltamme.
Alennusmyyntikausina ja pyhäpäivinä toimitusaikaa voidaan pidentää 5-10 arkipäivällä. Toimitamme tilauksesi aina mahdollisimman nopeasti, mutta kiitämme ymmärryksestäsi viiveen sattuessa.
Paketti on noudettavissa noin 14 päivän ajan toimipaikkaan saapumisesta. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä postiin.


Lunastamattomat paketit

Pidätämme oikeuden veloittaa asiakkailta lunastamattomista paketeista palautuksen toimitus- ja käsittelykulut (tällä hetkellä 20 euroa). Paketti on noudettavissa noin 14 päivän ajan toimipaikkaan saapumisesta. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä postiin.
Vaihto

Jos haluat tehdä muuttaa tilaustasi, sinun on tehtävä uusi tilaus.


Palautukset

Sinulla on asiakkaana oikeus maksutta avata pakkaus ja varmistaa tuotteen toimivuus. Muissa tapauksissa sovelletaan seuraavia ehtoja: Palautuksissa kannat vastuun kuljetusriskistä, eli olet vastuussa tavaroista, kunnes kuljetusliike on luovuttanut ne meille (esim. Posti).


Palautusohjeet

1. Täytä lähetyksen mukana toimitettu palautuslomake. Ilmoita palautuksen syy rastittamalla palautuslomakkeeseen parhaiten sopiva vaihtoehto.

2. 2. Kaikki palautettavat tuotteet on pakattava hyvin pussiin tai pakkaukseen. Käytä mieluusti alkuperäistä pakkausta.

3. Liitä rahtikirja (etukäteen maksettu asiakaspalautus) pakkaukseen. Tämä sisältyy toimitukseen. Rahtikirja sisältää kaikki tiedot, joita tarvitaan, jotta palautus tulisi oikeaan osoitteeseen. Palautusrahti on maksettu etukäteen. Tämä veloitetaan sinulta, kun ostosi on oikaistu. Voit tietenkin myös maksaa postimaksun itse. Kirjoita pakettiin seuraava palautusosoite: Underwear Sweden AB, Att: Retur Web , Box 281, 501 13 Borås

4. Jos käytät etukäteen maksettua rahtikirjaa, sinun on jätettävä palautuspaketti PostNord-toimipisteeseen. Jos päätät maksaa postimaksun heti itse, voit jättää paketin valinnaiseen toimipisteeseen.

5. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja hyväksyneet sen, teemme ilmoituksen Klarnalle, joka on maksukumppanimme ja hoitaa takaisinmaksun/oikaisun. Katso lisätietoja otsikon "Takaisinmaksu" alta. Palautuksen saapuminen käsiteltäväksi kestää noin 5-10 päivää. Rahasi palautetaan, kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkistaneet, että se on hyväksyttävässä kunnossa.


Seuraavia ehtoja sovelletaan tuotteen laatuun palautuksen ja vaihdon yhteydessä

→ Jos palautettua tuotetta on käytetty, se on likainen tai vahingoittunut, sen arvoa alennetaan.

→ Etiketit, suojamateriaalit ja tuotelaput on säilytettävä tuotteessa.

→ Tuotepakkauksen on oltava ehjä. Kaikki pakkausmateriaalit ja lisävarusteet on palautettava yhdessä tuotteen kanssa.

→ Uima-asujen ja bikinihousujen palautuksissa intiimisuojan on oltava paikoillaan, jotta palautus voidaan hyväksyä.

→ Alushousujen palautuksia ei hyväksytä, sillä alushousut katsotaan intiimituotteiksi, joissa ei ole erillistä intiimisuojaa. Tuotteet lähetetään takaisin sinulle ja sinulta veloitetaan sekä palautuksen toimituskulut että uusi toimitusmaksu.

→ Tuotteista ei saa puuttua osia (olkaimia tai vastaavia).


Maksun palautus

Vastaanotettuamme tuotteet ja todettuamme niiden ehtojen mukaisuuden, palautamme maksusi Klarnan kautta. Kysymyksiä? Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: Puh.: +46 33 23 76 23 Aukioloajat ovat ma-to 9.00-14.30 Sähköposti: webshop@abecita.comPERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUKSET

Suomen lainsäädännön mukaan sinulla on oikeus perua ostoksesi ja palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Intiimituotteet on vapautettu peruutusoikeudesta, ja alushousut kuuluvat tähän luokkaan. Abecita hyväksyy alusvaatteiden ja uimapukujen palautukset, mutta bikinihousujen ja uimapukujen intiimisuojan on oltava paikoillaan, jotta paluu voidaan hyväksyä. Alushousujen palautuksia ei hyväksytä, sillä alushousut katsotaan intiimituotteiksi, joissa ei ole erillistä intiimisuojaa.

Tuotteet lähetetään takaisin sinulle ja sinulta veloitetaan sekä palautuksen toimituskulut että uusi toimitusmaksu. Sinulla on asiakkaana oikeus maksutta avata pakkaus ja varmistaa tuotteen toimivuus. Kun teet ostoksia osoitteessa abecita.com, sinulla on aina mahdollisuus ilmaiseen palautukseen. Käytä valmiiksi maksettua palautustositetta, joka lähetetään paketin mukana. Palautuksissa kannat vastuun kuljetusriskistä, eli olet vastuussa tavaroista, kunnes kuljetusliike on luovuttanut ne meille (esim. Posti).
Reklamaatio

Kuluttajana sinulla on oikeus valittaa enintään kolmen vuoden ajan ostopäivästä, mutta kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta. Ota meihin yhteyttä ennen reklamaation tekemistä, niin saamme asiasi hoidettua nopeammin. Ilmoita nimesi ja tilausnumerosi sekä kerro, mitä asia koskee. Toimitamme sinulle korvaavan tuotteen täysin ilmaiseksi.

Toimituskulut korvataan, jos kyseessä on reklamaatio/virheellinen toimitus. Emme lunasta postiennakolla tai jälkivaatimuksella palautettavia tuotteita. Riitatapauksessa noudatamme valitusviranomaisen päätöstä.

Reklamaatioasioissa käänny asiakaspalvelumme puoleen. Puh.: +46 33 23 76 23 Aukioloajat ma-to 9.00-14.30. Sähköposti: webshop@abecita.com
Maksutapa

Klarna Checkout – lasku, tililuotto, korttimaksu tai verkkopankkimaksu. Esivalittu maksutapa on lasku, jos mahdollista. Kun hyväksyt myyntiehdot Klarnan kassalla, hyväksyt myös maksuvelvollisuutesi asiakkaana. Napsauttamalla painiketta “Viimeistele osto” hyväksyt Abecitan yleiset ehdot. Laskutuskaupassa ovat voimassa Klarnan kulloisetkin laskutusehdot; tällä hetkellä 14 päivän luotto, 6 euron muistutusmaksu ja viivästyskorko, joka vastaa 24 prosenttia ja johon lisätään Ruotsin keskuspankin kulloinkin vahvistama viitekorko. Klarna täyttää PCI DSS -suojausvaatimukset. (Payment Card Industry Data Security Standard). Lisätietoja Klarnasta on osoitteessa www.klarna.com/fi.Kysymyksiä?

Lisätietoja maksustasi saat ottamalla yhteyttä Klarnaan, joka vastaa laskutuksestamme. Klarna voi myös lähettää laskun sinulle uudelleen sähköpostitse tai postitse. Lue täydelliset Klarna-laskutusehdot oheisesta linkistä: Klarna-laskutusehdot. Klarnan asiakaspalvelu palvelee sinua numerossa +46 8 120 120 10 maanantaista perjantaihin klo 8.30-20.00. Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä myös osoitteessa klarna.com/fi/asiakaspalvelu
Alennuskoodit ja tarjoukset

Alennuskoodeja tai muita tarjouksia sisältäviä kampanjoita ei voida aktivoida tai hintaa korjata jälkikäteen. Alennuskoodin voimassaolo edellyttää koodin syöttämistä kassalla ennen tilauksen viimeistelyä. Kertakäyttöiset alennuskoodit katsotaan käytetyiksi tuotepalautuksen yhteydessä, eikä niitä voi oikaista tai siirtää toiseen tuotteeseen, ennen kuin palautus on hyväksytty. Jos alennettuun hintaan ostettu tuote vaihdetaan, vaihto voidaan tehdä vain samanarvoiseen tuotteeseen. Tuotetta ei voi siis vaihtaa tuotteeseen, jonka arvo vastaa tuotteen alentamatonta hintaa. Alennuskoodit koskevat vain normaalihintaisia tuotteita, ellei toisin mainita, eikä niitä voida yhdistää muihin tarjouksiin.


Alennusmyynnit, kampanjat ja pyhäpäivät

Alennusmyyntikausina ja pyhäpäivinä toimitusaikaa voidaan pidentää 1-5 arkipäivällä. Toimitamme tilauksesi aina mahdollisimman nopeasti, mutta kiitämme ymmärryksestäsi viiveen sattuessa.


Ota 3, maksa 2 -tarjouksen ehdot

Ota 3, maksa 2 -tarjous on voimassa tiettyinä kampanja-aikoina ja koskee alennus- tai normaalihintaisia tuotteita. Kun ostat kolme tuotetta, saat automaattisesti edullisimman tuotteen kaupan päälle. HUOMAA: Jos palautat kaupan päälle saamasi tuotteen, sen arvoa ei koskaan hyvitetä. Jos palautat maksamasi tuotteen, mutta päätät pitää kaupan päälle saamasi tuotteen, et ole enää oikeutettu osallistumaan Ota 3, maksa 2 -kampanjaan ja joudut maksamaan kaupan päälle saamasi tuotteen. Ylimyynnin tai varastotuotteen loppumisen tapauksessa pidätämme oikeuden mitätöidä tilauksesi kokonaisuudessaan. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.


Kaupan päälle -kampanjaehdot

Kaupan päälle -kampanjoissa ilmainen tuote aina palautettava palautuksen yhteydessä, jos tilauksesi ei enää täytä kampanjavaatimuksia. Jos ilmaista tuotetta ei palauteta, asiakkaalta veloitetaan tuotteen arvo, jos tilaus ei täytä kampanjavaatimuksia.